strumica denes logo

ОГЛАС: СЕ БАРА КЕЛНЕР И ШАНКЕР ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

јануари 29, 2020

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јануари 29, 2020

Категории:

Реклама

Се бара келнер и шанкер за работа во Струмица, условите одлични! Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 070 639 526