strumica denes logo

„Elephant Coffee Shop“ има потреба од келнери/ки, шанкери/ки!

Автор:

Датум:

септември 3, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

септември 3, 2019

Категории:

Реклама

„Elephant Coffee Shop“ има потреба од келнери/ки, шанкери/ки! Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 452 889