strumica denes logo

ПОТРЕБНИ УШТЕ 10 РАБОТНИЧКИ И РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО СЛОВАЧКА ВО ФАБРИКА ЗА АВТОИНДУСТРИЈА СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ!

Автор:

Датум:

јули 25, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 25, 2019

Категории:

Реклама
Bratislava, Slovakia.

Потребни се работнички и работници од 18 до 55 години во фабрика за автоиндустрија во Словачка со македонски пасош. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 077 944 815