ЗОРАН ЗАЕВ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРВИТЕ ВНАТРЕПАРТИСКИ ИЗБОРИ!

март 21, 2021

Централната изборна комисија при СДСМ на прес конференција информирање за текот на изборниот ден, на првите непосредни внатрепартиски избори.

Од досега пребројаните гласови, 59.240 биле „ЗА“, 865 „ПРОТИВ“ и 277 „НЕВАЖЕЧКИ“.

За 21.45 најавена е и прес конференција на ново-избраниот лидер на СДСМ, Зоран Заев. ТВ21 во живо ќе ја пренесува прес конференцијата на нашите платформи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: