КОСТА КОСТАДИНОВ: НЕ за насилство врз жените во политиката!

јули 19, 2021

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Го прифаќам предизвикот од другарот Marko Mihailoski и се вклучувам во кампањата за елиминација на насилството врз жените во политиката.

Кампањата е поддржана од NDI North Macedonia – Националниот демократски институт, а финансирана од Шведската агенција за меѓународна развојна поддршка (СИДА).

Ги предизвикувам Sasko Nikolov и Јован Митрески и ве повикувам сите да покажеме солидарност и силно да се спротиставиме на говорот на омраза и насилството врз жените!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: