Perdormire
СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: Го изгласавме законот за финансиска поддршка на граѓани со низок доход, корисници на пензија, корисници на право на социјална сигурност на стари лица, млади лица, самохрани родители, деца без родители и родителска грижа, уметници и други лица кои вршат дејност во културата, филмски работници и естрадни уметници!

Home

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Одлично работно саботно попладне за мене како пратеник, особено за граѓаните.
Имам да соопштам убава вест.

Го изгласавме законот за финансиска поддршка на граѓани со низок доход, корисници на пензија, корисници на право на социјална сигурност на стари лица, млади лица, самохрани родители, деца без родители и родителска грижа, уметници и други лица кои вршат дејност во културата, филмски работници и естрадни уметници.
Зборот е збор, ние сме власт која дава поддршка на на граѓаните тогаш кога е најпотребно.
Така и ќе продолжиме, посветено, искрено и неуморно.