Home

Perdormire
СДСМ

ДЕМАНТ НА ОО СДСМ – НОВО СЕЛО: ПЛАКАТИТЕ ПОСТАВЕНИ ОД ВМРО-ДПМНЕ БЕА СИМНАТИ ПО ОСНОВА НА ОДЛУКА ДОНЕСЕНА ОД СОВЕТОТ НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО!

Home

Демант од ОО СДСМ – Ново Село

ОО СДСМ најостро демантира дека нивни функционери кинеле плакати на пазарот во населено место Ново Село.

Напротив, бесправно поставените плакати од страна на ВМРО, беа симнати од страна на вработени во ЈП – КОМУНА – Ново Село кои постапиле по основа на одлука донесена од Советот на Општина Ново Село.

Општинската организација на СДСМ – Ново Село секогаш се залага и е пример за спроведување на демократските процеси за време на изборните кампањи.