ЖАН ДРВОШАНОВ ОД БЛОКАДАТА: ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТАДИНОВ ДА КАЖЕ ЈАСНО НЕ ПРЕД ПРЕДАВСТВОТО НА МАКЕДОНИЈА!

јули 8, 2022

Жан Дрвошанов, претседател на ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Денот на основањето на Општински комитет ќе го одбележиме во вистинскиот дух на живеење и дејствување на нашата Партија и Македонскиот народ.

Денеска 8 јули блокада на патиштата.

Ние пред барикадите!

Општинскиот комитет може да се пофали со многу достојни кадри, луѓе кои целиот професионален капацитет, личната слобода и живот ги отстапиле на идејата за Македонското национално единство.

Денеска од овде, од блокадата на Регионалниот пат Радовиш -Струмица го повикуваме Градоначалникот Костадин Костадинов наместо само декларативно да дојде и да каже јасно НЕ! пред предавството на Македонија.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: