strumica denes logo

ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ: СТРУМИЧКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ГО ПОВИКУВА НАРОДОТ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ГЛАСАЊЕ!

Автор:

Датум:

мај 8, 2024

Автор:

Датум:

мај 8, 2024

Струмичката православна епархија ги повикува своите верници да излезат на гласање на редовните претседателски и парламентарни избори и да гласаат според својата совест.