strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО ВИНАРСКА ВИЗБА „ДАЛВИНА“ ВО ХАМЗАЛИ, СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Автор:

Датум:

мај 20, 2024

Винарската визба „Далвина” од Струмица (село Хамзали) има потреба од:

ОПШТИ (неквалификувани) РАБОТНИЦИ

ОПИС НА РАБОТНО МЕСО:

– за работен процес во винарска визба

ПОТРЕБНИ СПОСОБНОСТИ И ВЕШТИНИ:

– Професионален однос кон работата;
– Одговорна, лојална, доверлива личност;
– Позитивен став и енергичност.

Доколку ги исполнувате горе наведените услови, Ве молиме испратете го Вашето CV на маил: info@dalvina.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ ОД 7:30 ДО 15:30 ЧАСОТ!

Контакт телефон: 078 488 142