strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СПОРТСКИ ЦЕНТАР ПАНДЕВ БАРА КЕЛНЕРИ ВО КАФЕ БАР И КЕЛНЕР ВО РЕСТОРАНОТ!

Автор:

Датум:

мај 14, 2024

Автор:

Датум:

мај 14, 2024

Спортскиот центар Пандев во Струмица бара работници на следниве позиции:

– КЕЛНЕРИ ВО КАФЕ БАР
– КЕЛНЕР ВО РЕСТОРАНОТ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 242 042 или на info@pandevsport.mk

Се нудат одлични услови за работа, можност за кариерен развој и плата која мотивара!