strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: СЛАТКАРНИЦА „БИСЕР“ ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОДАВАЧКИ!

Автор:

Датум:

мај 3, 2024

Автор:

Датум:

мај 3, 2024

Слаткарница „Бисер“ го проширува својот тим. Вработуваат:

ПРОДАВАЧКИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на: 070 636 616