ВО СТРУМИЦА ТАКТИЗИРААТ И ДВЕТЕ ПАРТИИ – УШТЕ НЕМААТ КАНДИДАТИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ!

август 27, 2021

Политичките партии во најголем дел ги објавија имињата кои во октомври ќе се најдат на листата на градоначалници. Во Струмица се’уште тактизираат СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ и покрај тоа што низ градот се спомнуваат повеќе имиња кои би можеле да се борат во трката за нов градоначалник. Според информациите на Струмица Денес, во текот на наредната недела и двете партии ќе ги соопштат кандидатите.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: