ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: НИТУ СДСМ НИТУ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НЕ ИМ ОДДАДОА ПОЧИТ НА СТРУМИЧКИТЕ СТУДЕНТИ ДЕНЕСКА, ДАЛИ ИМААТ ПРОБЛЕМ СО СТАРИТЕ СТРУКТУРИ?

август 13, 2022

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Ниту СДСМ ОО Струмица, ниту Градоначалникот Костадинов немаа можност да им оддадат почит на струмичките студенти, односно нема своја делегација за положување цвеќе на годишнината од нивното убиство!

Дали имат проблем со старите структури кои се поддржувачи на комунистичкиот режим кој им пресуди без суд на младите струмичани?

Останува да следиме промените што сами ги прават каков повратен ефект ќе имат врз нив самите.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: