ВМРО-ДПМНЕ НАЈАВИ ГОЛЕМА ПОБЕДА ВО ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА ВО КОЈА Е И СТРУМИЦА – НОСИТЕЛ НА ЛИСТАТА ЌЕ БИДЕ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ!

март 12, 2024

Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ:

На 24ти април и 8ми мај ќе победи чесна и намачена Македонија 🇲🇰 !

Ќе победиме заедно со секој еден од вас што е против криминалот и корупцијата, што сака средена држава и силна економија 📈 !

Ја имам честа да сум НОСИТЕЛ на листата на ВМРО-ДПМНЕ за ЧЕТВРТАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА! Ќе победиме со најдобар резултат во историјата на демократските избори 🗳️ во Македонија!

📌 Ќе бидам секој ден со вас, со младите и старите, со земјоделците, работниците, пензионерите, малите и средни претприемачи, професорите и студентите!
Победуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ