strumica denes logo

Ужасни вести од Србија: Данка Илиќ е убиена, уапсени се две лица кои го признале делото, соопшти Вучиќ!

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Полицијата уапсила две лица кои ја убиле двегодишната Данка Илиќ и тие го признале делото, соопшти српскиот претседател Александар Вучиќ.

– Имаме лоши вести за Данка… Полицијата уапси две лица, кои, ако добро разбирам ја убиле малата Данка. Како што разбрав, тие го признаа делото. Со какви чудовишта си имаме работа – резигнирано рече Вучиќ.

Во моментов, рече тој, полицијата оди кон местото каде што е погребано нејзиното тело.