Струмичанецот Коста Бургов им се обраќа на своите колеги музичари за финансиска поддршка!

јануари 6, 2019

Откако неговите документи за продолжување на пензијата на неговиот татко не успеаја да добијат зелено светло, струмичкиот кантавтор Коста Бургов е на работ на егзистенцијата. Пратил писма до сите релевантни луѓе и институции, одговор не добил. Затоа сега се обраќа и до музичката фела, со надеж дека некој ќе му помогне финансиски, за да ги дочека празниците барем пристојно. Секако, помош е добредојдена од секој кој сака да помогне, од земјава и од дијаспората.

Тој ја доставува следнава сметка 200000386006060 – Стопанска банка Скопје, Струмица. Доколку има дилеми дали е тоа сметката, а сакате да излезе во пресрет, можете да му се обратите на неговиот Фб профил.

https://www.facebook.com/kosta.burgov.182

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ