strumica denes logo

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ПАНДЕВ ВРАБОТУВА КУВАР/KA ВО РЕСТОРАНОТ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 24, 2024

Автор:

Датум:

јуни 24, 2024

Спортскиот центар Пандев во Струмица бара работници на следниве позиции:

– КУВАР/KA

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 242 042 или на info@pandevsport.mk

Се нудат одлични услови за работа, можност за кариерен развој и плата која мотивара!