СОВЕТНИЧКАТА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ПОБАРА НОВ ИЗГЛЕД НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД СО ПОВЕЌЕ ЗЕЛЕНИЛО И НОВА УРБАНА ОПРЕМА!

јули 25, 2022

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

Согласно нашата изборна програма кон измените на ДУП побаравме нов изглед на градскиот плоштад ,,Гоце Делчев”. Повеќе зеленило, нова урбана опрема за разбивање на монотонија и сивилото.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: