strumica denes logo

Следува период на сончево и топло време со пораст на температурата кон викендот

Автор:

Датум:

март 29, 2024

Автор:

Датум:

март 29, 2024

Следува период на сончево и топло време со пораст на температурата кон викендот. Утринските температури ќе бидат постојано над нулата, а поголемо наоблачување со услови за појава на дожд се очекува на почетокот на следната недела и ќе биде проследено со умерено спуштање на температурата.