strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ МАШКИ И ЖЕНСКИ РАБОТНИЦИ ВО СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ!

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Компанија од Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од:

– МАШКИ И ЖЕНСКИ РАБОТНИЦИ ЗА ВО ПОГОН

Одлична плата и услови. Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.