strumica denes logo

СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО БУТИК „УНГАРО“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 12, 2024

Автор:

Датум:

април 12, 2024

Бутик „Унгаро“ кој се наоѓа во ГТЦ „Глобал“ на 1 кат во Струмица, бара ДЕВОЈКИ за работа. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 076 600 033 или директно во бутикот.