СДСМ ВО СТРУМИЦА ПРОГЛАСИЈА ПОБЕДА – КОСТАДИН КОСТАДИНОВ Е НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА СТРУМИЦА!

октомври 17, 2021

СДСМ во Струмица прогласија победа. Костадин Костадинов е новиот татко на општина Струмица кој во наредните четири години ќе биде градоначалник на сите граѓани, без разлика од која партија доаѓаат, вели тој.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: