ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА И ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ СЕ МЕЃУ НА НАЈЈАКТИВНИТЕ ВО СОБРАНИЕТО!

јануари 31, 2024

Најголема активност на седниците имале шестмина пратеници, меѓу кои се и пратениците Д-р Јадранка Поцкова и Дајанчо Ефтимов. И двајцата доаѓаат од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Рекордер пак во недоаѓање на седници е Изет Меџити кој ја напушти ДУИ и формираше своја партија. Тој Само еднаш седнал во пленарната сала од јули до декември.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: