ПЛАТА 45.000-70.000 ДЕНАРИ ВО СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ, ЅИДАРИ И ТЕСАРИ!

септември 19, 2023

Градежна фирма од Струмица бара:

-Општи работници,
-Ѕидари,
-Тесари

Плата 45.000-70.000,00 мкд.

Пријави се на тел: 070/577-775

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: