ПЛАТА 30.000 ДЕНАРИ: Домот за стари лица Св.Јован вработува две негувателки

декември 23, 2023

Домот за стари лица Св.Јован вработува две НЕГУВАТЕЛКИ во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефоснки броj: 072 557 001.

ПЛАТА: 30.000 ДЕНАРИ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: