ПЛАТА 28.000 ДЕНАРИ И ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ: СЕ ВРАБОТУВААТ ДЕВОЈКИ ВО ВЕГАС КАЗИНО ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО!

јануари 31, 2024

Потребни се девојки за работа во „ВЕГАС“ казино во Струмица со и без работно искуство. Плата 28.000 денари и платено сместување.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 345 178

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: