ОСУМ АКТИВНИ ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС: ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ ВО ОБЈАВАТА!

октомври 24, 2020

ОГЛАС 1: Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од уште една работничка за во кујна во самата пицерија. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 347 976 или директно во пицеријата.

ОГЛАС 2: „ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиерки и слот атендантки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.

ОГЛАС 3: Староградско Место Фабрика бара мајстор за скара на жар. Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот телефонски број: 078420180

ОГЛАС 4: Домот за стари лица Астреон во с. Банско има ново отворени работни места. Заинтересираните кандидати/ки можат да се пријават на телефонскиот број 071/326-855.

-дипломиран социјален работник
-медицинска сестра
-две негувателки

ОГЛАС 5: ДЕМ Техноинг ДОО од Струмица вработува лица за инсталација на системи за греење и ладење. Кандидатите може да се и без работно искуство. Информации на телефон 078/320-020 или директно во канцелариите во Индустриска зона Север.

ОГЛАС 6: Струмичката компанија МАКО ИМЕКС има потреба од мајстор со искуство за работа во производство на мебел. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 239 015 или на мејл: makoimes_i@yahoo.com!

ОГЛАС 7: ДПТУ” Марти Хигиена” ДООЕЛ има потреба од хигиеничарка и општ работник. Информации на тел.078 314 801 или во просториите на „Братство Единство“ бр.7 или поточно наспроти „Синоличка“.

ОГЛАС 8: Фабрика за производство на столови Алаџови комфорт има потреба од лакирач со работно искуство. Информации на тел:078/214-963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: