strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОНЕВИ МЕБЕЛ ВРАБОТУВААТ КОВАЧ И МАЈСТОР НА МАШИНА ЗА ПРЕРАБОТКА НА ДРВО – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

август 6, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 6, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Коневи мебел вработуваат ковач и мајстор за преработка на дрво. Платата и условите се одлични! Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 252 058