ОГЛАС: СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ЗА НОКТИ И ДЕПИЛАЦИЈА – СТРУМИЧКИОТ КОЗМЕТИЧКИ САЛОН „СТУДИО НИКОЛИЌ“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

април 2, 2024

Козметички салон „Студио Николиќ” има потреба од девојка за работа за нокти и депилација. Предност имаат тие со работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 737 785

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ