ОДЛИЧЕН ОГЛАС: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ/ЧКИ ВО ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО ЗА ГАЈБИ ВО СТРУМИЦА!

јануари 12, 2024

Одлични услови за работа. Се бараат РАБОТНИЦИ/ЧКИ во фабрика за производство за гајби во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071/346-946

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: