strumica denes logo

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА НАЈАВУВА СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА НОВО КУПУВАЧКО ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА НА АПРИЛ!

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Нептун Македонија најавува свечено отворање на ново купувачко искуство во Струмица на 05.04.2024 година во 12 часот.

Ве очекуваат многу производи, врвна услуга, пристапни цени, одлични услови за плаќање, но и супер забава со диџеј, изненадувања, попусти до 50%, подароци, ексклузивни понуди, ДВОЈНО повеќе поени на haPPy картичка и многу други поволности. Иста локација, ул. Ленинова бр.101 локал 1- НОВ ИЗГЛЕД.

Целиот тим е возбуден и ангажиран со продавницата со КОМПЛЕТНО НОВ ИЗГЛЕД, која ќе донесе разновидност во понудата, но исто така ќе биде атракција за технолошките ентузијасти и обожаватели. Посебна приказна е внатрешноста на продавницата, подобра видливост на производите, збогатено портфолио, обучен и стручен кадар, концепт кој овозможува атрактивно, лесно и софистицирано шопинг искуство.

Благодарение на оваа нова продавница, популарната сцена за бела техника и електроника станува се побогата и Нептун Македонија како лидер во новите технологии, постојано инвестира во иновации, унапредувања и подобрувања на решенија и услуги за своите клиенти.