strumica denes logo

НАСКОРО НОВА СЕНДВИЧАРА ВО СТРУМИЦА: Се бара РАБОТНИЧКА со или без работно искуство!

Автор:

Датум:

април 9, 2024

Автор:

Датум:

април 9, 2024

YUMMY е името на сендвичарата која наскоро ќе отвори во Струмица. Бараат РАБОТНИЧКА со или без работно искуство. Солидни услови за работа. Сите заинтересирани за повеќе информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 373 868