Home

Perdormire
СДСМ Струмица

МЛАДИТЕ НА СДММ-СТРУМИЦА ИМ ПОДАРИЈА ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЧИЊАТА ВО ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ПРИ ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА И УЧИЛИШТЕТО „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО НОВО СЕЛО!

Home

ЛК СДММ Струмица:

Да предизвикаме насмевка со едно мало внимание во оваа тешко време на пандемија е навистина прекрасно чувство, затоа младите од ЛК на СДММ Струмица ги посетија дечињата кои моментално се наоѓаат во детското одделение при ЈЗУ Општа болница Струмица и училиштето ,,Св.Климент Охридски” во Ново Село, им подарија симболично новогодишно пакетче со желби за подобро утре и повеќе насмевки во Новата 2021 година.