strumica denes logo

МИТЕ АНДОНОВ ОД ОПШТИНА БОСИЛОВО Е КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 4!

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Мите Андонов од општина Босилово е на листата на кандидати за пратеници во Изборната единица 4 на ВМРО-ДПМНЕ.

Андонов е претседател на советот на општина Босилово и претседател на ОК Вмро Дпмне – Босилово!