МЕБЕЛ АРТ-ИН ГО ПРОШИРИ СВОЈОТ ПРОДАЖЕН ПРОСТОР ВЕДНАШ НАСПРОТИ „НИПРОМ“ НА СТАРИОТ ПАТ КОН ВАСИЛЕВО: ВРШАТ И ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА НА НИВНИТЕ ПРИЗВОДИ!

јуни 24, 2021

Во 2012 година, на пазaрот се пласиравме како АРТИСАН МЕБЕЛ, компанија за производство на тапациран мебел. Во 2019 година, го отворивме еден од најголемите изложбени салони во Југоисточна Македонија, МЕБЕЛ АРТ ИН.

МЕБЕЛ АРТ ИН, кој произведува и продава мебел, продолжува со проширување на својот продажен простор во мошне инветивно убаво уреден објект нa површина од 1000м2 веднаш наспроти „НИПРОМ“ на СТАРИОТ пат кон Василево, со понуда за трендовски дизајн и стил во индустријата на мебел.

Нашата компанија денес брои над 50 вработени. Располагаме со сопствен погон за производство на тапациран мебел.

Ние сме застапници за Југоисточен регион на компанијата Форма Идеале од Србија, која произведува плочест мебел.

Вршиме достава низ цела Македонија на нашите производи со 3 сопстевни возила.

Тука сме да го создадиме совршениот простор за Вашиот дом.

Девет години живееме прекрасен сон опкружен со сите бои на светот, мирисот на домот и обликот на бесконечноста.

Топло добредојде за сите Вас кои сонувате.

Нашите врати се секогаш отворени.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: