Home

Perdormire
СДСМ Струмица

КОСТА КОСТАДИНОВ: СТРУМИЦА БИЛА И ОСТАНУВА ПЛОДНО ПОЛЕ ЗА ХРИСТИЈАНСТВОТО – ЗА МНОГУ ГОДИНИ СТРУМИЧАНИ!

Home

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ:

Нека страданието, но и љубовта на Светите 15 Тивериополски Свештеномаченици кон Бога, кон локалното население, ни бидат водилка низ нашите земни животи! Струмица била и останува плодно поле за Христијанството!

Нека е за многу години празникот!