Коста Костадинов на средба со спортските легенди и ветерани на Струмица, поддршка дадоа и Горан Пандев и Наумче Мојсовски!

октомври 10, 2021

Коста Костадинов денеска оддржа средба со спортските легенди и ветерани кои испишаа историја во струмичкиот спорт. На средбата присуствуваше и поранешниот ракометар Наумче Мојсовски а бидејќи не е во Струмица, преку социјалните мрежи им се придружи и македонската фудбалска легенда Горан Пандев.

„Заедно со спортските легенди и ветерани кои испишаа историја. Горан Пандев и Наумче Мојсовски, благодарам за поддршката која ја добив!“ – напиша Костадинов.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: