КОСТА КОСТАДИНОВ: МУРТИНО Е СИМБОЛ ЗА НОВ ПОЧЕТОК НА МНОГУ НЕШТА ВО ДРЖАВАТА!

септември 19, 2021

КОСТА КОСТАДИНОВ:

Тука сум во Муртино, Струмичко место, симбол за нов почеток на многу нешта во државата. Тука, сега и во иднина секој предлог е добредојден, секоја критика прифатена.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ