„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР, ПОМОШНИК КЕЛНЕР И ПИЦА МАЈСТОР!

март 25, 2024

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– КЕЛНЕР
– ПОМОШНИК КЕЛНЕР
– ПИЦА МАЈСТОР

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ