strumica denes logo

КОМИТИТЕ ОД РАДОВО ГИ ЗАПОЧНАА ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ИЛИНДЕНСКИОТ МАРШ!

Автор:

Датум:

јуни 2, 2024

Автор:

Датум:

јуни 2, 2024

Членовите на Здружението за граѓани Илинден Радово веќе ги започнаа подготовките за Илинденскиот марш кој во наредниот период ќе работат за организацијата на коњаницата. Тимот на Струмица Денес и оваа година ќе ги следи нивните активности и ќе ги објавува навремено на порталот.