strumica denes logo

ФИЛИП ИВАНОВ: РАЦЕТЕ ПОДАЛЕКУ ОД НАШИТЕ ДЕЦА!

Автор:

Датум:

март 30, 2023

Автор:

Датум:

март 30, 2023

Пастор Филип Иванов:

Крајната цел на т.н. сексуално образование и Законот за родова еднаквост е отуѓување и одземање на децата од родителите, ништење на родителските права, рано и исперверзирано сексуализирање на децата, а и внесување на „родова“ и сексуална збунетост/дисфорија кај нив.

Со други зборови, децата во некои од најклучните сегменти од животот повеќе не ни припаѓаат на нам – родителите, туку припаѓаат на државата, на сексуално изопачените невладини организации и на странските амбасадори кои ја туркаат нивната тоталитаристичка „либерална“ идеологија на нас и нашите деца.

Ова е сумаризација на она за кое зборувам и зборуваме со години наназад.

РАЦЕТЕ ПОДАЛЕКУ ОД НАШИТЕ ДЕЦА!