strumica denes logo

ФАРМАЦЕВТСКА КОМПАНИЈА ВРАБОТУВА ЛУЃЕ ОД ЈУГОИСТОЧНИОТ РЕГИОН НА ПОВЕЌЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

Автор:

Датум:

мај 21, 2024

Автор:

Датум:

мај 21, 2024

СИНЦЕРИТАС АД е фармацевтска компанија, чиј фокус на работење е култивирањето и производството на хербални медицински производи.

Работните практики и политики на компнаијата се усогласени со највисоките локални и европски стандарди во фармацевтската индустрија.

СИНЦЕРИТАС АД има потреба од работници во лабораторија, и тоа:

– сениор аналитичар во контрола на квалитет (ВСС во фармација, хемија) со работно искуство на високо инструментални техники;

– сениор специјалист во осигурување на квалитет – искуство со ИСО и ГМП стандарди;

-сениор аналитичар во контрола на квалитет – искуство во фармацевтска индустрија;

-квалификувано лице – фармацевт, специјалист по контрола на квалитет или фармацевтска технологија;

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070/286-257