ДЕЈАН ВАСИЛЕВ Е НАЈДОБАР ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА БОСИЛОВО!

декември 28, 2022

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

Денес, по претходно потпишаниот договор со Независниот синдикат на полицијата, претставуван од претседателот на НСП СВР Струмица, Миле Милески и претседателот на НСП ПС Струмица и ПО Ново Село, Славе Стојанов, а на предлог на старешини во ПС и БПС Струмица, беше доделена плакета за најдобар полициски службеник на територијата на Општина Босилово, на Дејан Василев.

Му посакуваме многу успех во иднина на професионален и приватен план.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: