Д-Р ПЕТАР МАРКОВ Е КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 4!

март 28, 2024

Д-р Петар Марков е кандидат за пратеник на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 4.

Д-р Марков работи како абдоминален хирург во ОБ Струмица каде за неполна госина воведе неколку иновативни хируршки мњтоди.

Автор е на низа текстови кои обработуваат социјални и политички тсми но и на голем стручни тдудови објавени во домашни и странски списанија.

Д-р Марков е дел од Европската Асоцијација за Ендоскопска Хирургија, член на неколку домашни и меѓународни невладини организации.

Поточно, Д-р Петар Марков беше дел од основањето на Глобалната организација АРК под покровителство на познатиот светски психоког Џордан Питерсон!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ