strumica denes logo

БАТЕРФЛАЈ-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКА!

Автор:

Датум:

септември 30, 2023

Автор:

Датум:

септември 30, 2023

Познатата струмичка компанија БАТЕРФЛАЈ има потреба од работничка. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 310 120