strumica denes logo

Апел за помош на 21-годишната Ива која две години се лекува како резултат на леукемија!

Автор:

Датум:

јуни 15, 2023

Автор:

Датум:

јуни 15, 2023

Ива Милошевска веќе две години се бори за своето здравје. 21-годишната девојка од Велес објави видеа во кои ја споделува својата битка со леукемијата и лекувањата во болница.

Таа ја раскажа својата приказна за да испрати апел до сите оние кои можат да ѝ помогнат со донирање на финансиски средства. Ива вели дека во овие тешки моменти се справува со помошта на нејзината мајка, која зема минимална плата.

Тие тешко успеваат да ги покријат сите трошоци за лекувањето, па ајде заедно да им помогнеме во овие лоши моменти.

Сметка за донации: 250500025238322

IBAN CODE: MK07250780007271386