АНКЕТА: КАКОВ ГРАДОНАЧАЛНИК САКААТ ДА ДОБИЈАТ СТРУМИЧАНИ НА НОВИТЕ ИЗБОРИ ВО ОКТОМВРИ?

јуни 24, 2021

Следуваат локалните избори во октомври. Овие избори според политичките аналитичари ќе бидат најинтересни секаде низ Македонија. Каков градоначалник би сакале да добијат струмичани? Вашите размислувања дадете ги во коментар.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: