АНИМАЛ ЛАВЕРС – СТРУМИЦА ДЕНЕСКА СО ПРОТЕСТ ПРЕД ОПШТИНАТА ВО ЗНАК НА НЕЗАДОВОЛСТВО НА РАБОТАТА НА СТАЦИОНАРОТ ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ!

декември 17, 2023

АНИМАЛ ЛАВЕРС СТРУМИЦА:

Ве покануваме на протест организиран од Анимал Лавес Струмица пред зградата на Општина Струмица во знак на незадоволство и нетранспарентност на работата на ЈП Лана Струмица – стационарот за бездомни животни. Протестот ќе се одржи во Недела во 12:00 часот попладне.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ