strumica denes logo

АД НЕМЕТАЛИ „ОГРАЖДЕН“- СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ, ЗА РАБОТА ВО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИИ!

Автор:

Датум:

април 22, 2024

Автор:

Датум:

април 22, 2024

АД за неметали Огражден – Струмица има потреба од работник, дипломиран економист, за работа во сметководство и финансии.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

1. Завршено високо образование – Економски Факултет-Сметководство,
2. Работно искуство во соодветната област;
3. Познавање на MS Office – пакетот и останати компјутерски познавања;
4. Познавање на Англиски јазик.

Заинтересираните кандидати да достават CV на македонски јазик на следната e-mail адреса: contact@ograzden.com.mk

Контакт телефон: 075/420-228